Faalangst of examenvrees

Heb je last van faalangst of examenvrees, dan gaan we samen op zoek naar de juiste manier om dit probleem op te lossen. Geduld en zelfvertrouwen, is natuurlijk erg belangrijk.
Een tussentijdse toets zal bij veel leerlingen een groot deel van de druk wegnemen. Zo'n toets wordt door het CBR afgenomen en is een rijproef die ruim voor het praktijkexamen wordt gedaan. Deze toets gaat precies hetzelfde als het praktijkexamen, alleen hiervoor kunt u niet slagen of zakken. Je krijgt wel van de examinator een advies over punten die extra aandacht vragen. Een groot voordeel is dat je een vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen op het echte examen kunt verdienen, namelijk door tijdens de rijproef twee van die verrichtingen goed te doen. Op de dag van het examen zelf is begeleiding vanaf huis naar de plaats van het examen natuurlijk van groot belang.

Rijangst

Steeds meer mensen, die reeds in het bezit zijn van een rijbewijs, hebben last van angsten in het verkeer. Ze durven geen autosnelwegen te gebruiken en vermijden drukken punten en tijdstippen. Dit leidt uiteraard tot een enorme beperking in hun mobiliteit ( het vermogen tot verplaatsen).Rijschool Overvecht kan je helpen deze angsten te overwinnen. Je krijgt de kans om weer rustig aan het verkeer te wennen en zelfs je rijvaardigheid te verbeteren. Bij veel mensen komt het zelfvertrouwen al na enkele rij uren onder begeleiding terug. Enkele anderen hebben wat meer tijd nodig om weer aan verkeersdeelname te kunnen wennen.

Herken jij jezelf hierin en wil je daar verandering in aanbrengen, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Serkan. Je situatie wordt dan bekeken en samen wordt naar een oplossing gezocht.

Informatie aanvragen

Heb je een vraag over rijlessen, theorie of examen? Contact ons!